2008 m. liepos 26 d., šeštadienis

Cementovkė 3 bandymas #2 arba betonovkėj laukiam 10 žmonių

Na dabar man jau tikrai aišku, kad trečios cementovkės padaryti mums nepavyks. Galim kaltinti vasarą, atstumą ar rasti dar 10 priežasčių, bet faktas, kad visai grupei susirinkti į tūsą neįmanoma. Anyway, susirinko tiek kiek susirinko, tūsas vistiek buvo, todėl ir recenzija bus.

Įžanga. Kaip dažniausiai būna daugiadieniuose tūsuose, labai sunku apibrėžti kas yra įžanga, bet tikriausiai čia būtų kelionė į Užpalius. Šiaip kelionių benziną naudojančiomis transporto priemonėmis niekad nemėgau, o ir Agnės nenoras viršyti 80 km/h greitį neprivertė labiau pamėgti. Išvada - vienintelio kelią žinantį žmogų su ja sodinti kenkia sveikatai.
Įvertinimas 3 (Agne, tvarkyk spidometrą).

Vieta. Juliaus namai. Šiaip beveik tobula, gal tik išskyrus žoles upėje ir per aukštą žolę futbolo žaidimui.
Įvertinimas 5 (nors realiai gal būtų kokie 4,8 :)).

Muzika. Na čia ta dalis, kuri mane šiek tiek nuvylė. Nepykit, bet man tikrai ne prie širdies tris gitaros vakarai. Vieną dar galiu pakęsti, bet čia viršijo mano GG/M normą (gitaros grojimo per mėnesį).
Įvertinimas 2 (mano manymu geriau jau visai nebūtų nieko grota).

Gėrimai. O štai su gėrimais tai keisti dalykai vyko. Jie buvo taip pasyviai geriami, kad man rodos galėjo būti visai negeriami ir nebūtų buvę jokio skirtumo. O gėrėm (gal greičiau ragavom?) alų ir degtinę su schweppes'u. Išvados - Lithuania auksinės bjaurumo niekas nenumuša.
Įvertinimas 4 (o kas sakė, kad gerti sveika?).

Žmonės. O su žmonėm sulaukėm staigmenų. Pirmą kartą PS tūsų istorijoje paneliu buvo daugiau! Šiaip manau, kad labai šaunūs žmonės susirinko ir ir žmonių skaičius buvo pats tas (nežinau kodėl, bet tūsai su ~10 žmonių yra mano mėgstamiausi).
Įvertinimas 5 (tūsas, kuris perrašė istoriją).

Įvykiai. O štai įvykių buvo daug ir visokių. Tiesa pasakius jų buvo tiek daug, kad jei ką pamiršiu, tai praneškit. Žaidėm "bučiuoklį", "asilą" (niekad nemaniau, kad kortom žaisti gali būti taip smagu), apžiūrėjom Užpalius, kepėm šašlykus (4 ryto...), tapau 7 vaikų tėvu ir sužinojau apie savo 25 metus trunkančią santuoką, supratom kas yra mama, sėlintojas, karalius ir šiukšlinėlis, galvojom apie gaidžių (ir girgždančių langų bei mobiliųjų telefonų) medžioklę, radom tikrąjį A. Paurio pašaukimą bei kt.
Įvertinimas 5 (nuobodžiauti neteko).

Tradicijos. Na pirmiausia apie sulaužytas tradicijas - panelių buvo daugiau nei progsistų (akimirką norėjau parašyti vaikinų...). Bet netgi tokiam užkietėjusiam tradicijų gerbėjui (aka "Vykintai eik ant fotelio miegot!") šios tradicijos sulaužymas pasirodė netgi labai priimtinas. Beje, kalbant apie Vykintą - jo nebuvo, tai ir foteliai laisvi buvo. Hm, dabar pagalvojau, kad čia pirmas PS tūsas prie vandens telkinio, bet manau maudymąsi būtų galima priskirti prie tradicijų, kaip ir beje pirties kūrimą. Beje, atgaivinom seną tradiciją - žaidėm protžaidimius (aka bazės, degtukai, etc.), nes buvo naujų žmonių, kurie jų nežinojo.
Įvertinimas 5 (ir jokie fotelių verksmai manęs neperkalbins).

Kitas rytas. Na pirmiausia noriu atsiprašyti - netvarką sukelia ne moterys (vadinasi Giedrius). O šiaip rytai nebuvo sunkūs, o jei ką ir jausdavau, tai upės vanduo puikiai atgaivindavo. Vienintelis sunkumas, su kuriuo teko susidurti, tai penkių valandų miegas per parą ant čiužinių...
Įvertinimas 4 (o dar šiandien turėjau anksti keltis į pirmakursių priėmimus...).

Bendras įvertinimas 4,125. Turim pirmą tūsą su panom, viršijusį 4 ribą. Jei ne gitara, tai manau šis tūsas būtų tapęs geriausiu visame blog'e. Na ir pabaigai ženklas, rastas ant frisbio:

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

1. Gitara yra afigena!
2. Giedrius netvarkos nedaro! (Prisiminkime iškurtuves... Kurios dar nedokumentuotos)

Ir... Koks tas tikrasis Paurio pašaukimas?

Andrius rašė...

1. Trys ledinės panos šokančios tau asmenini striptizą yra afigiena.
2. Įdomu kas su dušu laistėsi (iškurtuvės nedokumentuotos, nes neturėjau interneto).

Apie Paurio pašaukimą parašysiu ryt, kai dokumentuosiu iškurtuves

Žygimantas rašė...

Gerus tūsus rengti darbo dienų metu yra didžiulė nuodėmė.
Nuoširdžiai pavydžiu... :(