2008 m. liepos 7 d., pirmadienis

Kaip kuruoti mokėmės arba kodinis pavadinimas "mokymai"

Na ką reikia galų gale aprašyti ir kuratorių mokymus. Visų pirmą, kodėl parašiau kodinis pavadinimas "mokymai"? Na aišku todėl, kad didžioji dalis ten ne 7 valandų ilgio paskaitų važiuoja klausytis (nors gal kam ir tai teikia malonumą?). Beje nors socialinis vakaras buvo dvi dienas, bet kadangi buvo padarytos orientacinio varžybos, tai nelabai ten užteko laiko pasisocializuoti pirmą vakarą, todėl aprašinėsiu tik antrąjį.

Įžanga. 7 valandos paskaitų... Nors buvo ir smagių dalykų kaip tarkim vaidinimai, žaidimas bei... Na gerai smagu buvo tik per vaidinimus ir žaidimą.
Įvertinimas 2 (į galą jau galva sukosi...).

Vieta. Stovykla prie ežero. Būtų neblogai, jei ne prastos miego sąlygos bei sutraukta koja, dėl kurios spėjau tik kartą išsimaudyti (ir ta patį ne visai savo noru).
Įvertinimas 3.

Muzika. Na nebuvo taip, kad grojo vien tik tai ką norėjau kaip kad mano bute būna (hm gal reiktų nusipirkti stovyklavietę :D), bet šiaip muzika buvo tokia, kad būtų galima normaliai pašokti.
Įvertinimas 4.

Gėrimai. Degtinė, brendis, dar degtinės, kosmosas. Gėrimų buvo tikrai daug ir prisigėriau ganėtinai neblogai.
Įvertinimas 5 (tiek negėriau nuo egzų).

Žmonės. 95% matyti pirmą kartą, bet tai nevisai minusas. Na šiaip tai dauguma šaunūs žmonės. O vat dar ir žmona susiradau, ir savo smėlio dėžės draugę sutikau :P.
Įvertinimas 4 (na gi negali būti visi tobuli tokioj didelėj kompanijoj).

Įvykiai. Na manau žmona būtų nebloga pradžia, o dar mano smėlio dėžės draugė. O iš socialinio vakaro atsimenu, kad butelį žaidėm ;).
Įvertinimas 4 (kažkaip mažokai įvykių per socialinį vakarą).

Tradicijos. Na tradiciškai per socialinį vakarą gėrėm. Daugiau tradicijų tai kaip ir nėra...
Įvertinimas 2 (nėra tradicijų, nėra...).

Kitas rytas. Atsikėliau lovoj (gerai), skaudėjo galvą (blogai), turėjau butelį mineralinio (gerai), teko žaisti žuvį ir tinklą (blogai), oras buvo geras (gerai), galvą vistiek skaudėjo (blogai), Pailgy nieko nepalikau (gerai), laukė valandos kelionė (blogai), traukiniu (gerai), traukinio reikėjo laukti (blogai), pažaidėm slaptą paštą (gerai).
Įvertinimas 4 (tikėjotės 3, nes pusė blogai, pusė gerai?).

Bendras įvertinimas 3,25. Šiaip nemažai išmokau, susipažinau su šauniais žmonėmis ir gerai praleidau laiką, todėl manau, kad realiai dar kokį pusę balo būtų galima pridėti.

Komentarų nėra: