2008 m. birželio 18 d., trečiadienis

Matanalizės šventė arba kaip palikti Andriau butą panašų į gyvenamąją vieta I

Na va pribrendo laikas parašyti ir antrąją recenziją apie tai, kaip atšventėm matanalizės egzaminą.

Įžanga. Visi pažįstami, didelių įžangų nereikėjo. Niekas nesilaužė ir negalvojo: "O ka apie mane pagalvos, jei dabar išgersiu tą alaus butelį?".
Įvertinimas 5 (niekad nemaniau, kad įžangos reikia).

Vieta. Mano butas. Galbūt vietą jau reiks priskirti prie tradicijų?
Įvertinimas 1.

Muzika. Vis dėlto faina, kai butas tavo ir muzika tavo. Kitą kart reikės pasakyti, kad niekas nesineštų laptop'u, nes po to jiem kyla noras paleisti savo muziką. Kaip sakoma, ko nematai, dėl to širdies neskauda.
Įvertinimas 5 (ir ne kitaip).

Gėrimai. Alus ir daug degtinės. Taip pat išbandėm naują gėrimą - alkoholinį arbūzą. Pirmi kąsniai buvo neskanūs, tačiau kuo toliau valgėm, tuo skanesnis jis buvo. Aiškiai matomas sąryšis tarp suvartoto alkoholio kiekio bei arbūzo skonio. Na, pirmas blynas neblogai prisvylęs, bet valgyt galima.
Įvertinimas 4 (kitą kartą klausysiu interneto ir arbūzą laikysiu savaitę, kad alkoholis normaliai pasiskirstytų, o ne dieną...).

Žmonės. Pradedu manyti, kad pasikeitimai sudėtyje vis dėlto ne tokie laikini, kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio. Nepaisant to, kad kai kurių ir nebuvo, vis dėlto surinko praktiškai tie patys žmonės, kurie buvo paskutiniuose dviejuose šventimuose. Taip pat buvo trejetas naujų panelių (pora statistikių ir mano beveik kaimynė sociologė). Žodžiu, keliaujam į teigiamą pusę.
Įvertinimas 5 (belieka tikėtis, kad viskas nesibaigs egzaminų šventimu).

Įvykiai. Kad ir kaip bebūtų keista nei karto nemačiau išverstos tualeto pertvaros. Sugalvoju tik dvi to priežastis: padėjo mano pasakymas, kad darinėti tik vidines duris arba padėjo tai, kad Giedrius anksti išvažiavo. Nežinau kodėl, bet prie išverstų pertvarų pastoviai jis trinasi (įskaitant ir antrą cementovkę), matyt blogą energiją skleidžia. Mano ventiliatorius nors ir sužeistas vis dėlto išgyveno ir dar upgrade'intas buvo. Tikriausiai įdomiausia buvo deginti matanalizės konspektus. Iš pradžių juos uždegėme kambary, tačiau pagalvoję, kad gali smirdėti, išnešėm į koridorių. Tai buvo bene vienintelė protinga idėja... Konspektai nedegė, bet smilko, skleisdami didžiulius dūmų kiekius. Šiaip ne taip užgesinus, indas su konspektais buvo išgabentas anapus lango. Deja, pasėkmės buvo aiškiai užuodžiamos ir smagiai graužė akis... Laimei gyvenu krasnūchoj ir niekas čia neturi dumų detektorių, o tai dar ir gaisrininkų būtume sulaukę...
Įvertinimas 4 (ventiliatorius niekad nebebus toks koks buvo, o ir akių gaila...).

Tradicijos. Šį kartą ne tik šaldytuvą ištuštino, bet dar ir makaronus bei grikius suvalgė... Nepaliko visiškai nieko... Manau nuo šiol reikės įvesti face food control. Įvertinsiu kiek kiekvienas per naktį gali suvalgyti ir be tokio maisto kiekio neįsileisiu. O šiaip vardan tradicijų išlaikymo simboliškai pliaukšt padarėm, Vykintas nors ir ilgą laiką pramiegojo ant lovos, vis dėlto buvo nuvarytas ant fotelio. Tiesa palyginus su tuo, kas buvo per AT šventimą, tai butas spindi: tik aplink arbuzą visokių materijų galima rasti, o šiaip tai gan neblogai atrodo.
Įvertinimas 4 (už maistą nedovanosiu...).

Kitas rytas.
Labai prastas. Buvau pažadintas Giedriaus, ėjau AT pažymio keltis... Pažymį pasikėliau, bet kokius kančių kelius teko praeiti... Visą dieną buvau kaip užmuštas, negelbėjo nei kebabas. Ir šiaip dėl to, kad šiek tiek negerų dalykų padariau ir dėl to, kad dėl kai kurių dalykų labai nepasisekė, nuotaika prasta buvo.
Įvertinimas 2 (norėjau 1 rašyt, bet po to pagalvojau, kad būna ir blogiau).

Bendras įvertinimas 3,75. Prastas rytas sugadino visus reikalus. Beje, sugalvojau naują dalyką: reikės pradėti note taking, nes po to rašant daug dalykų užsimiršta, kuriuos tikrai buvo verta paminėti.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Aš iš tikro nenorėjau šaldytuvo tuštint, tai ir ėmiau ką radau ant jo :) Suprask, norėjau kaip geriau...
O tavo rytas kažkoks paslaptingas, juk dienoraštis, išsipasakok!

Anonimiškas rašė...

Rytas buvo toks, kad matant Andriaus veidą, aš tikrai susimąsčiau, kad man jis tikrai LABAI gražus. :)

Andrius rašė...

Na kam bloga padariau tai žino, tai gal ir neskelbsim, o nepasisekė tai dėl panelės :)

Andrius rašė...

Ai ir kaip ten buvo, kad šaldytuvas vistiek tuščias, a?