2008 m. birželio 23 d., pirmadienis

3 dienos švenčių arba pagirios stiprėja geometrine progresija I

Taigi pirmą kartą blog'o istorijoje aprašysiu šventimą trukusį kelias dienas. Jis bus išskirstytas į tris dalis (kiekvienai dienai po dalį, duh). Taigi pirmoji diena: Giedriaus gimtadienis. Deja notetaking nepadariau, tai vėl bus pamirštu dalykų... Pradedam:

Įžanga. Na, net nežinau, iki kur galima laikyti įžanga, o kur jau nebe. Tikriausiai Giedriaus gimtadienio dovanos gamyba galima būtų pavadinti įžanga. Beje, dovanos gaminimas yra puikus būdas nuraminti sąžinę dėl to, kad nesimokai ADS ir PSP.
Įvertinimas 4 (gerai, kad ir nesimokiau ADS ir PSP).

Vieta. Panerių miškai bei mano butas. O vis dėlto gražu paneriuose.
Įvertinimas 4 (kai kas sakė, kad mano butą reiktų vertinti 3, o kadangi miškus vertinu 5, tai rezultatas 4).

Muzika. Norit tikėkit, norit ne, bet muzika miškuose negroja ir netgi nemanau, kad tai blogai. Kai grįžom pas mane, tai kaip fonas grojo mano muzika. No big deal - panų nebuvo, muzika neprivaloma.
Įvertinimas 5 (gal būtų kiek nerealu reikalauti muzikos miške).

Gėrimai. Iš esmės degtinė. Dar truputis alaus. Gėrėm kriaušinį absolut bei melionų skonio ozone ir žinokit kriaušinio absolut tikrai niekam nerekomenduoju. Degtinė nueina gan skaniai, tačiau sultys po to būna su kažkokiu keistu skoniu... Gal reikėjo pirkti obuolių sultys? Na, tai tikriausiai ir liks nežinoma, nes net su maximos akcija jos nebepirksiu. O štai ozone tai labai nustebino: tikrai skani, o ir pagirių nėra.
Įvertinimas 4 (kriaušės pagadino reikalus).

Žmonės. Šaunūs žmonės tie mano draugai. O pas mane bute pagėrėm vyriškai kaip senais gerais laikais. Net nostalgija šiek tiek sukilo (nors žmonės ir kiti, bet vyriško gėrimo idėja lieka ta pati).
Įvertinimas 5.

Įvykiai. Pagrindinis įvykis - nuotykiai beieškant Giedriaus. Kadangi norėjom padaryti staigmeną, tai nesakėm Giedriui, kad atkeliaujam. Ir žinoma niekas nepagalvojo, kad Giedrius gali būti ne namuose. Perėję pusę panerių miškų nusprendėm, kad Paurys susitiks su Giedrium prie jo namų. Nors dalis staigmenos buvo sugadinta, vistiek pavyko nustebinti Giedrių.
Įvertinimas 4 (jei būtume nuvažiavę tokiu laiku, kaip planavome, tai staigmena būtų pilnai pavykus. Na gal kitais metais).

Tradicijos. Kartais faina, kai sulaužomos kai kurios tradicijos. Pavyzdžiui, niekad nemėgau tradicijos: suvalgykim Andriaus maistą, kad jis kitą dieną neturėtų ką valgyti (akylesni skaitytojai galėjo tai pastebėti). Malonu, kad šį kartą ši tradicija nebuvo išlaikyta. Nusipirkom maisto parduotuvėje. Beje, tradicija galima būtų pavadinti tai, kad vėl vidury nakties gaminom maistą.
Įvertinimas 5 (maistas, mmmmm...).

Kitas rytas. Egzaminas... Visa laimė, kad pagirių nebuvo praktiškai (dėkui tau ozone). Ir dar matano rezultatų ilgai laukti reikėjo... Užknisa tas Juozulynas...
Įvertinimas 2 (bent mataną išlaikiau).

Bendras įvertinimas 4,125.

Komentarų nėra: