2008 m. birželio 13 d., penktadienis

AT egzamino šventė arba kaip nusiaubti Andriaus butą II

Bandant tvarkyti butą po AT šventimo kilo geniali idėja: rašyti tūsų recenzijas. Juk rašomos knygų, spektaklių, koncertų ir dar visokiausios recenzijos, o vat kad kas nors tūsų recenzijas rašytų neteko girdėti. Bandysiu aptarti tokius dalykus, kaip įžanga, vieta, muzika, gėrimai, žmonės, įvykiai, tradicijos bei "kitas rytas" bei juos įvertinti (5-balėj sistemoj). Taip pat pateiksiu galutinį tūso vertinimą, kuris kol kas bus tiesiog vertinimų vidurkis. Gabūt vėliau rezoliucijų metodu apskaičiuosiu ir kokį geresnį būdą.

Ižanga. Prasidėjo viskas nuo futbolo žaidimo. Pradžia neatrodė gera vien dėl to, kad rungtynes pralaimėjom ir dar ne prieš bet ką, o prieš dvylikmečius (patikslinkit jei klystu ir jiems buvo mažiau metų). Guostis galime nebent tuo, kad jie lanko futbolą, buvo gerai vienas su kitu susižaidę. Aišku faktas lieka faktu. Toliau sekė futbolo rungtynių žiūrėjimas. Na aš asmeniškai galiu gerti ir nežiūrėdamas futbolo, bet matyt buvo žmonių kitokios nuomonės.
Įvertinimas 2 (dėl to, kad žaisti buvo vistik smagu, o futbolo žiūrėti niekas nevertė).

Vieta. Mano butas ir viskas tuo pasakyta.
Įvertinimas 1 (mažai vietos, prasta strateginė vieta ir šiaip vienintelis jo pliusas yra tai, kad jis visada laisvas).

Muzika. Mano butas, mano muzika. Aišku buvo bandymų paleisti ir kitokių stilių, bet pastangos nebuvo apvainikuotos pergale.
Įvertinimas 5.

Gėrimai. Daugiausia alus ir degtinė (dar išmetant mix'o buteliuku rodos mačiau). Maximos akcijų dėka gėrėm ir Finlandia (persikų skonio), kuri man beje iš visų iki šiol ragautų Finlandijų buvo pati skaniausia. Alus kam koks patinka. Apie dvylikta atsirado dar keletas tos su rugiu viduje (šiaip ji man nepatinka, bet gėriau jau nebesiraukydamas).
Įvertinimas 4 (galėjom ir toliau akcija naudotis bei gerti Finlandia arba bent ką nors skanesnio nei rugelį, be to vis dar neišmokom nusipirkti tiek, kad nebereikėtų papildymo).

Žmonės. Standartinė progsistų chebra + keletas žmonių, kurie buvo per pirmo egzamino šventimą bei keletas naujų.
Įvertinimas 4 (kur progsistai, ten panelių trūkumas, be to gal pusė žmonių išvažiavo paskutiniais trulikais).

Įvykiai. Įsimintiniausias ir blogiausias - nulaužtas Juliaus dantis. O šiaip kažkur kojos pirštą nusimušiau, tai dabar skauda. Sakė kažkas vos laptopo neišmetė pro langą (iš 9-to aukšto), tris (o gal daugiau?) kartų išversta vonios pertvara, želės atsargos sumažintos dvigubai (ir kokio velnio ją reikėjo tepti visiem ant galvų, kad po to ją visi vonioj plautųsi? Čia tikriausiai vienas tų dalykų, kurių blaivas nesuprasi). Beje, karštų orų minusas - stipriakas buvo užkaitęs porą kartų, tai dabar nusipirkau ventiliatorių, kad kambarį pravėdinti, nes laaabai karšta būna.
Įvertinimas 4 (danties gaila...).

Tradicijos. Maisto kitam rytui kaip visada nepaliko, tai iki vakaro nevalgęs buvau, kol neprisiverčiau nueiti iki parduotuvės. Vykintas iš pradžių nenorėjo miegoti ant fotelio, bet po to bendrom pastangom jį nuvarėm. Butas tradiciškai į karo zoną panašus. Buvo tradicinis pliaukšt, tradiciškai blaivių nebuvo.
Įvertinimas 5 (tradicijos išlaikytos, be to pradėjo ryškėti naujų tradicijų, apie kurias viešai nekalbama).
Kitas rytas. Atsibudau su Gvidu, Marčium ir Vykintu (beje kaip atėjo Martis neatsimenu, bet iš pasakojimų supratau, kad aš tada jau lužęs buvau). Pirmas dalykas uz kurio užkliuvo akis: vandens penkialitryje buvo arbata (kaip vėliau išsiaiškinau, Gvidas ten tiesiog įpylė alaus, motyvacija pilti alų į vandenį neaiški). Tokio sunkaus ryto jau senokai neturėjau (vėlgi kaltinu dėl to rugelį), laimei šaldytuve buvusio mineralinio niekas neišgėrė. Lovoje gulėjau vienas, kas gan neįprasta (paprastai ten dar koks Gvidas būna). Palikti daiktai: cd dėklas pilnas kompaktų, batai (taip BATAI) bei jei teisingai supratau sim kortelė (kurią abejoju ar rasiu, bet pasistengsiu).
Įvertinimas 5 (tobulas rytas, kaip pasakė kažkas protingas learn to appreciate hangover because if there were none every idiot would drink).

Bendras įvertinimas 3,75 (taip vidurkių sistema labai netobula), laukiam matano.

Beje jei ką dar atsiminsiu, tai update'insiu šitą post'ą. TODO:
  1. Išsiaiškint, kas atsitiko pirštui.
  2. Išsiaiškint, kodėl atsibudau be kojinių ir kokiom aplinkybėm jos buvo numautos.

3 komentarai:

Gvidas rašė...

ZOMFG Andriaus blogas... LOL ROFL LMAO

Andrius rašė...

OMFG OMFG OMFG kur? LOLZ H4XZ

Žygimantas rašė...

Recenzijos įvertinimas: 5. Gera jumoro dozė. ;)