2008 m. birželio 25 d., trečiadienis

3 dienos švenčių arba pagirios stiprėja geometrine progresija III

Na ką liko aprašyti paskutinę šventę: MIDI afterparty.

Įžanga. Dvi valandos kelionės autobusu, kuri galėjo trukti tik valandą su trupučiu, bet aišku mums turėjo nepasisekti ir įlipome į autobusą, kuris kiekvienam kaime stovi po 15 minučių.
Įvertinimas 2 (nepatinka man autobusai...).

Vieta. Vila prie ežero kranto ir dar pirtelė.
Įvertinimas 5 (kas gali būti geriau).

Muzika. Kokia dar muzika? Kažkas ten bandė užleisti kažką, bet nelabai kas buvo tam kambary, tai muzikos kaip ir nebuvo.
Įvertinimas 1 (bet kas būtų buvę geriau nei visai nieko).

Gėrimai. Pora alaus ir pusė butelio sobieski. Beje, pastebėjau, kad po tokių dviejų dienų šventimo manęs visai neėmė alkoholis. Iki tam tikro laiko... Po to kai suėmė, tai jau nepagailėjo...
Įvertinimas 4 (tradicijos lieka tradicijom).

Žmonės. Kai kurie gan gerai pažįstami, bet dauguma tik mažai arba visai nepažįstami. Gal dėl to ir neišėjo normaliai atsipalaiduoti ir pasilinksminti. Šiaip linksma chebra, bet ne mano tipo.
Įvertinimas 3 (kažkaip per MIDI mokymus geriau atsipalaiduoti sekės).

Įvykiai. Gan ramus pasisėdėjimas buvo, tai kaip ir nieko neįvyko.
Įvertinimas 1 (sakyčiau nuobodoka).

Tradicijos. Kokios dar tradicijos, kai su dauguma pirmą ar antrą kartą tūsinies?
Įvertinimas 1 (gal kada ir atsiras tradicijų).

Kitas rytas. Blogiausios pagirios per šias tris dienas. Vis dėlto rojus palyginus su egzaminų šventimais. O ir šiaip grynas oras einant į autobuso stotelę greitai atgaivino.
Įvertinimas 4 (įprastas rytas).

Bendras įvertinimas 2.625. Kažkaip nelabai prie širdies man ramūs pasisėdėjimai. Nors kaip pasakojo - per RO afterparty buvo dar nelinksmiau, tai gal ir visai neblogai. Šiaip kažko labai ten trūko.

Tai va baigiasi mano trilogija "3 dienos švenčių" šiandien pagaliau atsigavau po švenčių. Keliauju ryt savaitei į Panevėžį, o kai grįšiu nusimato daug švenčių ;).

2 komentarai:

Žygimantas rašė...

Gal nekomentuosiu po kiekvieno straipsnelio kaip man patiko, nes nematau tikslo. Bet nedrįsk nutraukt šitos veiklos. Labai smagu paskaityti! :)

Andrius rašė...

Kol skaitysit tol rašysiu :)