2008 m. spalio 19 d., sekmadienis

Betonovkė arba sekmadieniais tūsinasi tik MIF'as

Jau senokai berašiau tūso recenzija. Nusprendžiau neberašyti apie kiekvieną tūselį, nes taip greitai išsisemsiu. Todėl nuo šiol rašysiu tik apie įsimintesnius. Ir pirmasis iš jų - betonovkė.

Įžanga. Kaip ir visuose panašaus tipuose tūsuose pirkome maistą, ruošėmes užduotims, gabenom kolonėles ir pan. Žodžiu, nieko neįprasto.
Įvertinimas 4 (ar galima tai pavadinti tradicija?).

Vieta. Na vieta tai jau tikrai tampa tradicija. Tai vieta, kur atšventėm savo cementovkę, atlaikiusi dar metus siaubimo - "seifai".
Įvertinimas 5 (ne veltui juos pasirinkom).

Muzika. Tai, pagal ką žmonės šoka, o Giedrius nemėgsta. Laimei iš to įsiūčio nieko nenusiaubė (o gal tiesiog nespėjo?)... Ir nepaisant to, kad panelių nebuvo daug, vistiek gan nemažai pasišokom.
Įvertinimas 5.

Gėrimai. Daugiausia alus ir degtinė, nors buvo ir kitokių - becherovka, vynas ir pan. (ech buržujai). Kaip ir priklauso išbandėme daug gėrimo būdų, įskaitant litrabolą ir gėrimą per piltuvėlį.
Įvertinimas 5 (ko dar alkoholikai - studentai galėtų trokšti).

Žmonės. Receptas: paimti 19 progsistų, pora progranometrių (kai kas dar senoviškai jas vadina ekonometrėm) ir ką nors ekologiškai programuojančią miške (svarbu, kad specialybė prasidėtų bio, o baigtųsi informatikė), viską sumaišome, užpilame alkoholiu ir verdame pirty apie 10 min., atvėsiname baseine ir pateikiame su muzika. Nepaisant to, kad gali trūkti moteriško skonio (šitą leidžiu interpretuoti pošlai), gautu patiekalu nustebinsite ne vieną.
Įvertinimas 5 (delicious).

Įvykiai. Svarbiausi įvykiai buvo du - išsiaiškinome, kas daugiausiai žino apie mūsų grupiokus bei kas greičiausiai geria alų. Sveikiname Vykintą ir Julių. Padarėme dar vieną svarbų dalyką, vardan grupės vienybės surinkome bendrą klaviatūrą, kurią beje Marija atsisakė parsinešti (girdėjau, kad ji iki šiol sapnuoja košmarus). Deja dėl panelių trūkumo teko atsisakyti vieno žaidimo, o dėl to, kad Povilas nenupirko pirštinių, ir kito...
Įvertinimas 5.

Tradicijos. Pirmoji tradicija - litrabolas, nors ir lėtokai (tikslaus laiko tikriausiai jau niekas nepamena), bet įveikėme tą litrą. Žaidėme ir dar keletą tradicinių žaidimų. Tradiciškai kankinom Gvido kaljaną, lankėm pirtį bei baseiną. Girdėjau "seifuose" tradicija yra šokinėti iš balkono į baseiną, kurią taip pat įvykdėme (beje netradiciškai mačiau atvirkštinį varinatą, kaip iš baseino lipama į balkoną). Jei gerai atsimenu, tai per cementovkę kaip ir betonovkę Gvidas buvo su "playboy" zuikučio marškinėliais, galbūt tai irgi jau tradiciją. Tikriausiai dar keletą praleidau, bet manau tradicijų užteks.
Įvertinimas 5 (tradicijos išlaikytos, mūsų protėviai didžiuojasi mumis).

Kitas rytas. Galbūt reikėtų sakyti kita diena, nes visą dieną praleidau daugmaž vienodai - lovoje, apsikabinęs mineralinio butelį. Beje visai smagus momentas buvo girtiems troleibusais ir peščiom gabenti kolonėles. Manau žmonės kreivokai žiūrėjo...
Įvertinimas 5 (tikro ryto pavyzdys).

Bendras įvertinimas 4,875. Būčiau grupiokas ar panelė, kuri buvo kviečiama ateiti, tai dabar sėdėčiau kampe, verkčiau ir melsčiausi, kad kitą kartą mane pakviestų. Deja tikriausiai dauguma jų neskaito šito blog'o, tai ir nežinos, ką daryti. Manau išėjo beveik pavyzdinė betonovkė, esu tikras, kad jei būtume įvykdę viską iki galo, tai betonovkės video įrašą būtų galima rodyti ateities kartoms kaip pavyzdį. Labai dėkoju visiems savanoriškai padėjusiems man ją suorganizuoti, t.y. Juliui, Gvidui ir Povilui.

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Haha, tavo "recenzijos" tikrai geros... ;D

Dėl paskutinės pastraipos. Einu platint šitą straipsnį. ._.

Anonimiškas rašė...

recenzijos tai gerules (y), bet uz progranometres, tai nieko gero nelauk :D (devil)

Anonimiškas rašė...

Man labiausiai patiko ivykiu pastraipos galas :D o del progranometriu, tai gerai pasakyta :DDD taip Marija, cia adresuota tau :DDD cia pagaliau paskutinis kartas, kai taip vadinu :DDD